fredag 10 oktober 2008

Fredagsfylla...



...på vitaminer och antioxidanter! Min något udda och illaluktande morgondrink... Vad det är? Brännässelpulver och vatten, spetsad med liite citron. Jag läste en artikel på internet häromdagen: "Höststäda din kropp", som handlade om brännässlan som både rensar ut slagg och driver ut överflödigt vatten ur kroppen. Det är ju bra.

Det enda jag måste göra för att uppnå dessa fantastiska effekter är alltså bara att dricka 1 liter av denna underbara gräsluktande drink medan jag väntar på att påsarna under ögonen ska försvinna. F**n vad snygg jag kommer att bli! Botten upp!!!

3 kommentarer:

Widénskan sa...

Ge mig receptet på denna underbara dryck om det skall rensa min kropp och ta bort påsar under ögonen.. Det är inte så att den tar bort åderbrock också ;-)
/ C

Lilla fröken kavat sa...

He, he nja den kanske inte tar bort åderbråck, men den anses vara naturens motsvarighet till Viagra. Det är ju inte illa det heller;)
Receptet är:3 msk brännässelpulver som blandas i 1 liter vatten. Drickes under en dag. Pressa i citron för bättre smak. Upprepa kuren under 3-6 dagar.

Så, nu kommer du att bli lika snygg och påsfri som jag!

Moyyan sa...

Japp, så var det fixat! Beställningen är gjord och jag kommer att bli skön... o kanske grön?