onsdag 2 juni 2010

Skolavslutningen närmar sig!

Och det med stormsteg!

Det är mycket som händer de allra sista dagarna på terminen innan sommarlovet. I morgon åker "D" på skolresa och givetvis kommer hon på en massa som hon bara måste ha, både till skolresan och givetvis till skolavslutningen också!

Tur att skolavslutningskläderna till "D" är inhandlade iallafall...förutom skor då. Hon behöver visserligen nya skor men Converse är väl ändå att ta i! 650:- för ett par tygskor, som hon inte kommer att kunna ha mer än i sommar, åh nä!

Skolresan kommer att avslutas med en heldag på Paradisbadet. När "D" provade sin bikini så visade det sig att det var ett hål på badtoppen...Suck! Det blev bara till att försöka fixa en ny bikini det. Lättare sagt än gjort om man bor i staden som Gud glömde! Fanns inte en enda bikini att uppbåda på Intersport och i de andra butikerna fanns det jättefina bikinis...det vill säga om man vill lägga ut 700:- för lite lycra så hade det funkat alldeles great! Men där blev mamman ruskigt sparsam (läs: snål, enligt dottern), så det bidde ingen bikini alls. Hur vi nu löser det blir ju en annan femma...

Som det nu var blev jag plötsligt varse om att jag har ett barn till som har skolavslutning! Han har definitivt inga kläder att ha för han har plötsligt vuxit ur hela sin garderob. Shit! Ok, det blir bara att åka till grannstaden för att inhandla något, för i den här staden finns det bara pojkkläder upp till storlek 116. Helt galet! En keps borde nog inhandlas också. Pojk-rackarn försöker smuggla med sig mössan varje dag på skolan fastän det är Juni och strålande sol! Varför? Ja, det undrar jag också. Annars brukar det väl vara så att de försöker ta av sig mössan för tidigt, eller?

Turligt nog kan jag glädja mig åt att minstingen inte har någon dagisavslutning och därför inte helt akut behöver några nya kläder heller! Sweeet!

1 kommentar:

Bloggande 4barnsmamma sa...

Har fixat det mesta redan:).
Känns skönt!
Kram!